bet-at-home.com

Expekt Internet Kladionica

Expekt kladionica je jedna od vodecih online kladionica u svijetu. Kompanija je nastala 1999. u Londonu. Expekt internet kladionica je pouzdana i respektabilna kladionica. Kompletna stranica i korisnicka podrska dostupna je i na hrvatskom jeziku! Korisnicka podrska dostupna je svaki dan 24 sata na dan. Expekt posluje na vise od od 25 jezika i imaju u preko 150 zemalja svoje korisnike. Expekt ima odlicnu ponudu sa dobrim kvotama. Kladiti se možete 24 sata na dan. Expekt posluje samo na internetu.Expekt nudi mogucnost kladenja na veliki broj susreta u svim sportovima.Expekt nudi jedne od najboljih koeficijenata na tržištu. .

Otvaranje racuna: Procedura otvaranje racuna je vrlo jednostavna i nece vam trebati više od 5 minuta za popunjavanje formulara. Nakon što sve tocno popunite dobiti cete mail s potvrdom da ste se uspješno registrirali na Expekt. Imate mogucnost odabrati svoje korisnicko ime i svoju lozinku. Stranica je prevedena na više jezika medu njima su slovenski i hrvatski. Ukoliko zatrebate pomoc prilikom registracije možete kontaktirati Live chat operatera tako da kliknete na chat sliku s desne strane.

Uplate i Isplate:

Uplatiti možete na svoj racun kod Expekta kreditnim karticama(VISA/Mastercard)i novac je na vašem racunu za minutu. Minimalna uplata je 5 EUR. Ukoliko vršite uplatu bank transferom važno je napomenuti da dopišete vaš ID korisnickog racuna i vaše ime. Novac ce stici na vaš racun za 3-4 radna dana. Minimalna uplata ovisi o zemlji u kojoj živite a uglavnom je to 10 EUR. Možete uplatiti i paysafe karticom. Najbolja je uplata putem Moneybookers-om. Expekt ne zaracunava nikakve troškove za uplate Moneybookers-om. Isplatu možete tražiti samo bank transferom. Za isplatu pitajte u banci za sve podatke koji se traže od Expekt-a kao što je SWIFT, adresa banke itd. Novac stiže na vaš racun za 2-5 radnih dana.

Bonus Expekt 100% bonus na prvu uplatu do maksimalno 30 EUR

Expekt kladionica svim novim clanovima nudi 100% bonus na prvu uplatu od 10 pa sve do 50 EUR. Uclanite se u Expekt kladionicu, napravite svoju prvu uplatu i osvojite 100% bonus od cak 50 EUR. Uvjet za isplatu: 5x uložiti uplaceni iznos.