bet-at-home.com

Bwin Internet Kladionica

Bwin internet kladionica je pouzdana i respektabilna kladionica koja je stigla do magicne brojke od 2.000.000 korisnika.Svaki dan je u ponudi do 8.000 oklada u više od 80 sportova. Stranica je prevedena u 20-tak jezika a medu njima su hrvatski i slovenski. Jedan od najvecih pluseva Bwina u usporedbi s drugim sportskim kladionicama. Bwin nudi jasno organiziranu web-stranicu kojom se vrlo jednostavno koristiti. Dobro strukturiran odjel za pomoc i popratni sadržaji poput “moja prva oklada” dopuštaju i pocetnicima u kladenju jednostavan uvid u svijet online sportskog kladenja.

Otvaranje racuna: Procedura je jednostavna, samo kliknite na "Registrirajte se sada!" i popunite registracijsku formular sa svojim licnim podacima. Vaši licni podaci moraju biti tocno popunjeni. Izaberite svoje korisnicko ime i lozinku. Vaša lozinka mora biti samo vama poznata.Dalje birate valutu i jezik.

Uplate i Isplate:

Nacini uplate:
Kreditne kartice
Debitne kartice
Moneybookers
Wire transfer
NETeller

Za prvu okladu morate imati novac na svom bwin racunu. Bwin prima uplate na vaš racun putem kartica VISA/VISA Electron i Mastercard-om sa provizijom od 2%. Možete uplatiti i preko Moneybookersa i Netellera a postoji mogucnost uplate bank transferom(oko 3 radna dana) te Prepaid karticom. Minimalna isplata je 30€ a možete isplatiti VISA/VISA Electron-om, bank transferom, Moneybookersom te Netellerom. Za isplatu bwin ne naplacuje proviziju. Radi vaše sigurnosti a i bwin traži da im se prilikom prve isplate pošalje kopija osobne iskaznice. To je standardna procedura kod vecine kladionica.

Bwin promotivne akcije Bwin nudi razlicite bonus promocije za nove klijente i postojece korisnike. Preporucljivo je s vremena na vrijeme posjetiti Bwin web-stranicu. Bonus za prijatelje(Friendship Bonus). Što to znaci? Možete poslati svojim prijateljima e-mail sa bwin stranice. E-mail ce sadržavati link i ako potencijalni novi clan tj. vaš prijatelj klikne na taj link i registrira se i vi možete dobiti 10 € besplatno za svakog vašeg prijatelja. A to nije sve, i vaš prijatelj ce dobiti 10 € besplatno. Vaš bwin racun ce biti nagraden sa 10 € za svakog prijatelja u roku od 36 sati nakon što se vaš prijatelj okladi u vrijednosti 30 €.

Bwin BONUS 30 eura Bwin internet kladionica ima novu veliku promotivnu akciju za sve nove clanove.Bonus od 100% sve do 30 eura.Bwin vam poklanja dodatnih 30 eura BESPLATNO .

Pokupite 30 eura BONUSA