bet-at-home.com

Bonusi kod online kladionica

SBOBet Kladionica - bonus 15% na prvu uplatu do maximalno 170€.

Otvorite račun sa promo kodom "DEPBON7" i izvršite svoju prvu uplatu u roku 30 dana, a SBOBet će vas nagraditi sa bonusom od maksimalno 170€ ovisno o iznosu vaše prve uplate (za maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 1.200€). Prije nego dobijete bonus uplaćeni ulog morate okrenuti 10 puta u roku 60 dana. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje.

Bet-at-home 100% bonus na prvu uplatu

Bet-at-home kladionica nudi vrlo dobar bonus od čak 100€ za sve nove igrače. Ovaj bonus mogu dobiti svi novi igrači koji prvi put otvore Bet-at-home račun iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore . Postupak dobijanja bonusa:
- Logirajte se na Bet-at-home stranicu - s brojem rac(una i PIN-om.
- U opciji "Uplata" odaberite jednu od ponu?enih opcija plac'anja i uplatite novac na svoj kladiteljski rac(un.
- U izborniku "Uplata/Isplata" odaberite opciju "Upiši promo-bonus".
- U prazno polje upišite bonus kod FIRST- i to je to.
bet-at-home
100% bonus na prvi depozit do 100 EUR. Potrebno je okrenuti depozit + bonus 4 puta na koeficijent 1.70 ili veci kako bi mogli zatražiti isplatu.

Bwin 100% bonus na prvu uplatu
bwin kladionica
Bwin nudi razlicite bonus promocije za nove klijente i postojece korisnike. Preporucljivo je s vremena na vrijeme posjetiti Bwin web-stranicu. Bonus za prijatelje(Friendship Bonus). Što to znaci? Možete poslati svojim prijateljima e-mail sa bwin stranice. E-mail ce sadržavati link i ako potencijalni novi clan tj. vaš prijatelj klikne na taj link i registrira se i vi možete dobiti 10 € besplatno za svakog vašeg prijatelja. A to nije sve, i vaš prijatelj ce dobiti 10 € besplatno. Vaš bwin racun ce biti nagraden sa 10 € za svakog prijatelja u roku od 36 sati nakon što se vaš prijatelj okladi u vrijednosti 30 €.

Unibet 100% bonus na prvu uplatu
Unibet internet kladionica
Unibet kladionica Vam daje bonus na prvi depozit (prvu uplatu) u iznosu od 100% prve uplate do 20 eura. Dakle, nakon što se registrirate te uplatite npr. 20 eura na racunu cete imati 40 eura za kladenje. Takoder možete uplatiti i manji iznos prilikom prve uplate i taj iznos ce takoder biti uvecan za 100%