Bonusi

Bonusi u online kladionicama

Jedan od glavnih argumenata koji idu u prilog online kladionica u odnosu na lokalne kladionice jeste ta što daju izdašne bonuse. Može se doslovce reći da je to novac koji vam kladionice poklanjaju. Uobičajeno je dobivanje bonusa dobrodošlice nakon registracije i prve uplate, međutim osim tih prvih bonusa, kladionice često daju razne dodatne bonuse, posebno kad su neki važni sportski događaji (europska i svjetska prvenstva, olimpijske igre, start sezone, finala nekih natjecanja, itd.).

Međutim svaki taj bonus dolazi s određenim uvjetima koje je potrebno ispoštovati. Ukoliko se ne ispoštuju uvjeti bonusa kladionica može uzeti ne samo bonus, nego i eventualne dobitke koji su proistekli iz tog bonusa. Zbog toga je neophodno prije nego se neki bonus prihvati detaljno pročitati uvjete koji dolaze uz taj bonus. Link koji vodi ka uvjetima bonusa je često napisan sitnim slovima i nije ga lako uočiti. Stoga vam mi dajemo korak po korak upute kako dobiti bonus, te koje sve uvjete trebate ispuniti da bi bonus mogli isplatiti


Dolje dajemo opis koje sve vrste bonusa u kladionicama uopće postoje, kako bi znali na što trebate paziti kad dobijete neki bonus tj. kako bi ga mogli što bolje iskoristiti.

Depozit bonusi

To su bonusi koji se daju u obliku dodatka na vašu uplatu u određenom postotku (npr. 25%, 50%, 100%). Ovakav bonus dolazi uz uvjet da se mora „okrenuti“ određeni broj puta. To znači, ako je bonus potrebno okrenuti 5 puta, da se mora uplatiti oklada u vrijednosti 5 puta većoj od bonusa. Kada se ispune ovi uvjeti, bonus je moguće isplatiti.

Drugi uvjet koji kladionice vežu uz ove bonuse je minimalni koeficijent. Naime, kako bi se osigurale da se bonus ne okreće na sigurice s koeficijentom 1.1 ili 1.2, kladionice propisuju koliki mora biti minimalni koeficijent, da bi oklada vrijedila za okretanje bonusa. On se uglavnom kreće od 1.5 do 2.0.

Osim ova dva, mogu se propisati i dodatni uvjeti kao što su npr. da bonus vrijedi samo za oklade s više parova na listiću, da utakmice moraju imati 3 ishoda (1, X ili 2) pa oklade na tenis ili under/over oklade tu ne važe, itd.

Besplatne oklade (free bet)

Besplatne oklade ili free bet funkcioniraju na principu da je potrebno uplatiti okladu određenog iznosa, a zatim vam kladionica izgubljeni novac vraća u slučaju da oklada ili listić ne budu dobitni..Kako bi ostvarili pravo na takve oklade, najčešće trebate uplatiti određeni iznos na svoj račun u kladionici, a tek nakon toga dobijate iznos koji će vam biti vraćen u slučaju da izgubite uloženi novac. Besplatna oklada se iskoristi tako da prilikom uplate listića naznači da se koristi besplatna oklada (na listiću obično stoji da imate na raspolaganju besplatnu okladu).

Besplatne oklade mogu biti takve da se ulog vraća i da se ulog ne vraća. Ako se ulog vraća, tada se, ako je oklada dobitna, nazad dobiva i ulog i dobitak. Ako se ulog ne vraća tada se dobiva nazad samo dobitak, a ulog zadržava kladionica.Ovo je oblik bonusa kad vam se daje mogućnost postavljanja oklade bez ikakvog rizika za vas. Jer ako se dogodi da vaša oklada izgubi, kladionica vam vraća ulog.Ulog se može vratiti tako da vam se novac vrati na račun ili da dobijete besplatnu okladu.

NAJBOLJI BONUSI ZA INTERNET KLAĐENJE

50% do 200€

Jednostavan bonus na jednoj od najboljih online kladionica. Registrirajte se na Unibet kladionicu i uplatite prvu okladu. Ako okladu izgubite dobit ćete bonus u vrijednosti prve oklade do 25€. Prije isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 3 puta u roku 35 dana na oklade s min. tečajem 1,40. Unibet ima i česte promocije za postojeće igrače poput free bet i moneyback ponuda.

100% do 100€

Registrirajte se na 1XBet kladionicu i obavezno popunite sva polja pod Osobne informacije u sekciji Moj Račun. Izvršite prvu uplatu i 100% bonus do 100€ će se automatski pridodati saldu vašeg računa. Prije isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 5 puta na oklade s minimalno 3 događaja, od kojih svaki mora imati tečaj 1,40 ili viši.

25€ Free Bet

Jednostavan bonus na jednoj od najboljih online kladionica. Registrirajte se na Unibet kladionicu i uplatite prvu okladu. Ako okladu izgubite dobit ćete bonus u vrijednosti prve oklade do 25€. Prije isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 3 puta u roku 35 dana na oklade s min. tečajem 1,40.

100% do 122€

rije uplate izaberite sportski bonus i izvršite prvu uplatu. Iznos bonusa automatski će se pridodati saldu vašeg računa. Prije isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 5 puta na oklade s minimalno 3 događaja (svaki događaj mora imati tečaj 1,40 ili viši).

50% do 1.000$

50% Bonusa dobrodošlice – dobijte dodatnih 50% do 1.000,00 USD za sportsko klađenje na svoj prvi depozit na BetOnline. Jednostavno upotrijebite promotivni kod BOL1000 dok vršite početni polog i vaš će se bonus od 50% dodati na vaše stanje u roku od nekoliko sekundi. 100% kripto bonus – Ako nikada prije niste položili depozit s kriptovalutama , upotrijebite promotivni kôd CRYPTO100 na prvom depozitu koristeći Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple ili Stellar kako biste zaradili 100% bonusa.

100% do 100€

Melbet svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus potrebno je da se registrujete na kladionicu Melbet i izvršite prvu uplatu (minimum 1€). Vaša uplata će se automatski udvostručiti sve do 100€. Pravila za isplatu: 5x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici kombo opklade od čega najmanje 3 događaja moraju imati koeficijent 1.40 ili veći.

100% do 100€

Betfair bonus za igrače iz Hrvatske Betfair Hrvatska BONUS dobrodošlice za nove korisnike omogućuje igračima iz Hrvatske bonus dobodošlice u iznosu 100% bonusa na prvu uplatu. Dakle, svi igrači iz Hrvatske koji iskoriste ovu ekskluzivnu bonus promociju dobiti će 100% bonusa sve do 100€ na prvu uplatu.Ukoliko se registrirate preko ovog bonus linka za Betfair Bonus Hrvatska, te uplatite 100€, vaš iznos biti će udvostručen, te ćete na računu imati 200€. Betfair bonus za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore Bonus dobrodošlice za nove korisnike od čak 200% za nove igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore!Ukoliko se registrirate račun kod Betfaira preko ovog bonus linka Betfair bonus BIH,CG,Slovenija za i uplatite 20€, a na računu imate 60€, odnosno dobijete 40€ bonusa potpuno besplatno!

100% do 130€

Da bi isplatili svoje dobitke nastale iz bonusa, potrebno je iznos bonusa odigrati pet puta na oklade od kojih svaka mora sadržavati 3 događaja ukupune kvote 1.40 ili veće.