Bonus

100% do 100€

PREGLED
 • Kladionica:
  Melbet online kladionica
 • Website kladionice:
  www.melbet.com
 • Mobilni uređaj:
  Da
 • Licenca:
  Rusija,Curacao,Kipar
Sad se kladite

Kladionica MELbet na tržištu online klađenja je od 2012. godine. Uprkos relativno malom iskustvu u industriji, Melbet ima ambiciju da brzo postane jedna od najboljih kladionica i osvoji što veći broj igrača i obožavatelja širom svijeta. Kompanija ima pravnu adresu u Nikoziji (Kipar) – Tutkia Ltd, ali dozvolu za kockanje (br. 5536 / JAZ) izdaje Curacao, a drži je firma Pelican Entertainment – dobro poznata u ovom poslu.

Na platformi vas očekuje preko 40 jezika medju kojima je hrvatski,srpski,bosanski,makedonski , preko 200 događaja uživo i preko 1000 mečeva u najpopularnijim i najatraktivnijim sportovima.

Melbet klađenje uživo

Vrlo razvijen dio kladionice je onaj s klađenjem uživo. Meni MELbet je vrlo jednostavan i trenutno možete odmah pronaći sve događaje uživo. Jedna od mogućnosti je pogledati lijevu kolonu koja ima natpis “Uživo”, a ispod nje kolonu sa vrstama sportova i događaja u ovom trenutku. Druga mogućnost je kliknuti na “Live bets” na vodoravnoj traci izbornika. Melbet vam pruža zanimljivu i laku priliku. Tu opet u padajućem izborniku možete odabrati Multi-LIVE – ovo je vaša lična stranica na koju možete dodati do 4 događaja uživo na koje se možete kladiti.

Kladionica takođe nudi televizijsko izvještavanje o nekim događajima. Međutim, postoji razlika sa Bet365 na primjer. U Melbetu je prijenos u 3D rezoluciji i više sliči na neku vrstu grafičkog prikaza konkurenata.

 

Bonusi Melbet kladionice

Kladionica  MelBet ima impresivne bonuse za sve igrače. Zahvaljujući sjajnom paketu dobrodošlice, novopridošli korisnici uživaju 100% bonusa do 100€

Melbet svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus potrebno je da se registrujete na kladionicu Melbet i izvršite prvu uplatu (minimum 1€). Vaša uplata će se automatski udvostručiti sve do 100€. Pravila za isplatu: 5x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici kombo opklade od čega najmanje 3 događaja moraju imati koeficijent 1.40 ili veći.

Otvaranje računa kod Melbet kladionice

Otvaranje računa kod Melbet online kladionice je veoma jednostavno i brzo. Nakon što odete na početnu stranicu Melbet kladionice  i izaberete željeni jezik, registraciju počinjete tako što kliknete na dugme “Registracija” koje se nalazi na vrhu stranice. Zatim izaberite registraciju putem e-maila, nakon toga popunite obrazac, ukucajte vaše lične i kontakt podatke, izaberite korisničko ime i šifru i na kraju kliknite na dugme “Registracija”. Na kraju potvrdite vašu registraciju putem linka koji će vam stići na e-mail koji ste koristili prilikom registracije. Nakon toga prebacite sredstva i možete početi sa klađenjem.

Uplatai Isplata kod Melbet kladionice

MELbet onlina kladionica i kazino nude raznolike mogućnosti za uplatu i isplatu novca.Uplatu sredstava na vaš Melbet račun moguće je izvršiti svim najpopularnijim sredstvima plaćanja, kao što su kreditne i debitne kartice (Visa, Mastercard), popularnim elektronskim novčanicima, Neteller ili Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin. Minimalna uplata na Vaš račun u ovoj kladionici iznosi samo 1€.

Isplatu novca sa Melbet online kladionice možete obaviti putem kreditne ili debitne kartice (Visa). Isplatu možete izvršiti i preko Neteller, Payeer, EcoPayz ili Bitcoin. Minimalna isplata je također samo 1€.

 

Korisnički servis Melbet kladionice

Ako imate pitanja ili probleme možete da kontaktirate kladionicu MELbet popunjavanjem formulara koji je postavljen na veb stranici u odeljku “kontakti”, ali postoji i opcija putem elektronske pošte ili telefonom 24/7.Isto tako možete ih  kontaktirati putem čata uživo. Operateri Melbet kladionice su vam dostupni i spremni su da vam izađu u susret kad god imate neko pitanje ili nedoumicu. Nažalost nije zastupljen nijedan od jezika bivše Jugoslavije .

100% do 100€