Bonus

100% do 100€

PREGLED
 • Kladionica:
  1xbet online kladionica
 • Website kladionice:
  www.1xbet.com
 • Mobilni uređaj:
  Da
 • Licenca:
  Rusija,Curacao
Sad se kladite

1xbet online kladionica onovana je 2007. godine, 1xBet je licenciran u državi  Curacau i Rusiji a kladionica legalno posluje u više od 50 zemalja.1xbet jedna je od najbrže rastućih imena u svijetu sportskog klađenja danas. Otkako su započeli poslovanje  putem interneta, stekli su više od 1 000 000 korisnika. Uz internetsko online  klađenje, u Rusiji ova kladionica ima  i preko 10 000 fizičkih poslovnica.U ovom pregledu kladionice 1xBet detaljno ćemo razmotriti sve aspekte ove kladionice – od registracije, njezinih osnovnih značajki, načina uplate i isplate novca, do ponude sportskih događaja za klađenja, mogućnosti klađenja u kladionici i kako izvršiti okladu ,uplate , isplate. 1xBet postaje sve popularnija, pa pogledajmo karakteristike ove kladionice.

Kako se registrovati na 1xBet?

Veliki plus registracije kod 1xbet  je to što ćete moći gledati prijenose uživo i bez uplate (za razliku od bet365-a, gdje prvo morate uplatiti polog, da bi mogli gledati prijenose).Postupak registracije na 1xBetu prilično je jednostavan i brz. Pri registraciji nude vam se tri načina registracije koja možete odabrati. Prva metoda registracije je registracija “jednim klikom” , koja vam omogućuje brzu registraciju bez popunjavanja raznih formulara prilikom registracije. Ovde morate ispuniti samo svoju zemlju i valutu s kojom želite igrati.Drugi način registracije je telefonski broj . Dobit ćete kratki obrazac u koji morate unijeti svoj telefonski broj na koji ćete dobiti registracijski kod. Tada ćete morati unijeti ovaj kôd u obrazac, gdje ćete moći ispuniti promotivni kôd koji će vam dati bonus prilikom registracije.Treći način je najklasičniji način registracije, odnosno registracija s adresom e-pošte. To će potrajati malo duže, ali kasnije ćete biti pošteđeni. Morat ćete ispuniti svoje podatke – državu prebivališta, grad, svoj e-mail, telefonski broj, ime, korisničko ime i lozinku. Tada ćete moći unijeti i promotivni kôd.Posljednji način registracije je putem društvenih mreža (Facebook, Twitter) , gdje ćete svoj društveni račun moći povezati s kladionicom

 

 

Koliki je bonus dobrodošlice za nove igrače kod 1xbet?

1Xbet bonus je 100% za prvu uplatu  do 100EUR !

Kako ostvarujete bonus?

Prilično jednostavno. Registrirajte se na njihovoj web stranici i uplatite do 100 eura, nakon čega će se bonus koji odgovara vašem depozitu doznačiti na vaš račun.

Na primjer: Ako položite 50 eura, dobit ćete 50 eura bonusa i na računu ćete imati 100 eura.

Ako imate promotivni kod (vidi sliku gore) možete ostvariti dodatni bonus u ukopnom iznosu od 130%

Uvjeti i odredbe:
Primjenjuje se samo jedan bonus po domaćinstvu
Minimalni polog za aktivaciju bonusa je 1 €
Za iznos 1xBet bonusa potrebno je 5x okrenuti prije nego što možete zatražiti isplatu
Primjenjuju se samo kombinirane oklade s najmanje 3 događaja, a za svaki događaj potrebne su kvote od najmanje 1,40 ili više
Imate 30 dana da iskoristite bonus

 

 

Kakve su mogućnosti za uplate i isplate na 1xbet?

Velika prednost kladionice 1xBet je u tome što nudi široku paletu metoda za uplate i isplate. Postoje doslovno stotine metoda za uplate  i isplate koje možete koristiti. Od bankovnih transfera do plaćanja kriptovalutama – ovdje imate praktički sve što želite. Stoga se minimalni iznos uplata i isplata  vrlo razlikuje od načina plaćanja, može biti i do 1 €.

Dostupni su svi klasični načini plaćanja – plaćanja kreditnim i debitnim karticama (Visa, Mastercard, Maestro i drugi). Zatim slijede plaćanja putem raznih internetskih novčanika – NETELLER, Skrill, WebMoney, OK Pay, ecoPayz i mnogi drugi. Također možete platiti sustavom paysafecard – i karticom i računom. A tu su i plaćanja s kriptovalutom uz popularni Bitcoin dostupno ih je čak 27. Gotovo sa svim načinima plaćanja novčani prijenosi su trenutni, ali minimalna plaćanja su različita – mogu iznositi 1 EUR, a kod većine 5 EUR ili 10 EUR.

Slično je s isplatama, jer imate slične mogućnosti kao i s uplatama. Dakle, postoje isplate s karticama (kreditne i debitne), putem online  novčanika, koji su također gore spomenuti, putem paysafecard sistema, kao i isplate putem Bitcoinom i ostalim  kriptovalutama. Možete birati između kriptovaluta Bitcoina, Litecoina, Ethereuma, Ripplea i mnogih drugih.

Kakva je ponuda za klađenje na 1xbet?

Uz ogroman broj mogućnosti klađenja, kladionica 1xBet nudi nam kvalitetan izbor sportova i sportskih događaja. Dostupno vam je na desetke različitih sportova, i to klasičnih poput fudbala, košarke, tenisa, atletike, kao i onih manje poznatih.U svakom sportu možemo pronaći mnoga natjecanja i lige, uključujući neke niže i manje poznate lige. Tako su pokriveni svi veći sportski događaji, kao i mnogi manji i manje poznati. Sloboda izbora oklada na 1xBet klađenje je beskrajna.Osim velikog izbora oklada, kladionicu također odlikuju prilično visoki koeficijenti, koji su u mnogim slučajevima mnogo veći nego u konkurentskim kladionicama. Dakle, možemo se kladiti na iste događaje kao i  kod drugih kladionica, ali samo s većim kvotama.

Kakva je korisnička podrška na 1xbet kladionici?

1xbet online  kladionica nudi pomoć korisnicima telefonom, e-poštom ili  razgovorom s agentom uživo, što je najbrža i najlakša opcija. Uz to, nude vam mogućnost podrške na različitim jezicima. Također vam nude pomoć u potpuno osnovnim stvarima, kao što je način klađenja.Svi ovi servisi dostupni su svakog dana od 00 do 24 što govori da u ovoj kladionici brinu o svojim korisnicima.. Ukoliko ostavite svoj broj telefona, vrlo brzo primit ćete i poziv 1xbet operatera koji će upitati kako vam može pomoći. Službeni jezik komunikacije sa korisničkom podrškom je engleski što može biti mala barijera u slučaju da ne vladate ovim jezikom.

Email: [email protected]
Telefon: +44 127 325-69-87

Kakav je dizajn stranice 1xBet i je li ona funkcionalna?

Dizajn stranice je dobar (barem grafički dizajn), ali funkcionalnost bi se mogla poboljšati čineći stranicu transparentnijom i nemajući toliko podstranica. Glavna strana kladionice prilično je nepregledna , barem u usporedbi s drugim kladionicama.

Klađenje uživo na 1xBet

Klađenje uživo na 1xBet zaista su jedna od najvećih prednosti ove kladionice. Pored velikog izbora  za klađenje uživo i velikog izbora kladioničarskih događaja, na raspolaganju imamo zaista velik broj prijenosa utakmica uživo.Ovdje 1xBet nadmašuje čak i kladionicu bet365 koja se smatra najvećim ponuđačem klađenja uživo.Kvote za klađenje uživo također su prilično visoke, tako da možemo odgrati kvalitetne oklade na velike kvote i kada gledamo utakmice uživo.Veliki plus  kod 1xbet  je to što ćete moći gledati prijenose uživo i bez uplate (za razliku od bet365-a, gdje prvo morate uplatiti polog, da bi mogli gledati prijenose).

Mobilno klađenje kod 1xbet

Kladionica 1xBet nudi  i mobilnu stranicu kladionice, kao i aplikaciju koja je dostupna korisnicima Android i iOS  uređaje.Sama mobilna strana kladionice dobro je izrađena i optimizirana za mobilne uređaje. Mobilna web lokacija omogućuje nam prijavu sa računom koji smo otvorili na web stranici, a omogućuje nam i registraciju.Ovdje možemo vršiti uplet,isplate  i oklade koje se nalaze u donjem djelu zaslona uređaja. Sistem klađenja uživo je vrlo dobro napravljen, gdje također možemo putem telefona pratiti mnoge prenose uživo.

Zašto odabrati 1xBet klađenje?

Možemo istaknuti da je jedan razlog bonus za registraciju od 100EUR, oni također nude puno prijenosa utakmica uživo, imaju ogromnu ponudu događaja mjesečno, uključujući događaje u nižim ligama, 97% isplate u najboljim ligama.

Je li igra na 1xBetu sigurna?

Igranje na 1xBet kladionicama jednako je sigurno kao i na ostalim kladionicama. Kladionica je legalna, tako da ne morate brinuti o svojim isplatama.

 

100% do 100€