bet-at-home.com

Kako podici pare sa online kladionice? - Isplata sa online kladionica

Neteller

Neteller je isto internet banka funkcionira kao MoneyBookers ili paypal Neteler je sigurna opcija za placanje koja vam omogucava da sigurnu i brzu uplatu novaca na vas kladionicarski racun.Uplatu mozete izvrsiti preko Viza kreditene kartice, bankovonog racuna ili instantnog transfera. Netteler nudi i ATM Mastercard karticu koja je povezana sa Netteler racunom i sa kojom je moguce podizati novac na bankomatima sirom svijeta.

Otvorite besplatno NETELLER racun

Moneybookers je najbolji i najjeftiniji nacin za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne racune, kupovati i placati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Moneybookers je sistem online naplate poput paypal-a. Dakle, otvaranjem racuna na moneybookers sticete mogucnost primanja novca od kupaca širom sveta. Sistem naplate je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Moneybookers mogucnosti: uplacivanje novca na vaš Moneybookers racun isplacivanje novca s vašeg Moneybookers racuna slanje novca s Moneybookers racuna na drugi Moneybookers racun primanje novca na vaš Moneybookers racun placanje raznih roba i usluga sa svoga Moneybookers racuna (npr. registracija domene, kupovina odjece na nekom web sajtu za prodaju odjevnih predmeta, internet kladionice) Moneybookers i slicni servisi se nazivaju i internet novcanik (eng. e-wallet). Kada imate novca na Moneybookers racunu, možete vršiti razna placanja i to u realnom vremenu. Sve transakcije su trenutne, nema cekanja na odobravanja, trgovac odmah registrira uplatu. Npr. uplata novca na racune kod kladionica i isplata s racuna kladionice na Moneybookers racun je proces od par minuta. Vecina kladionica podržava Moneybookers. Isplate su moguce bankovnom doznakom na vaš bankovni racun i na kreditnu karticu Visu. Troškovi isplate su fiksni (1,80 Eura) i ne zavise od iznosa isplate. Isplata novca s Moneybookers racuna je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni racun, novac je na racunu kod vaše banke za par radnih dana. Prije zatraženje isplate pitajte u svojoj banci SWIFT i IBAN kod, što ce omoguciti bržu isplatu. Otvaranje racuna

Bankovni transfer
Bankovni transfer odnosno devizna doznaka ili Wire transfer je jedna od metoda isplate. Da bi mogli napraviti isplatu preko bankovnog transfera trebate imati devizni racun. Internet kladionica ce pre isplate zahtevati da unesete potrebne podatke Ime i prezime vlasnika deviznog racuna,adresu i ime banke,broj deviznog racuna,SFIWT kod ili IBAN kod.Novac stize na vas racun posle 2-3 radna dana.