bet-at-home.com

Sbobet Internet Kladionica

SBOBet kladionica je najbolja i najveća azijska online kladionica, a ujedno i jedna od najvećih stranica za sportsko klađenje na svijetu. Može se rec'i da je SBOBet kuća azijskog hendikepa jer sa ove stranice sve ostale kladionice prepisuju kvote za AH oklade. SBOBet kladionica je azijska verzija PinnacleSports kladionice jer ima najveće limite za klađenje i ne limitira igrače. Osim kladenja Sbobet ima u ponudi i kasino uzivo igre kao što imaju i sve bolje kladionice.

Otvaranje racuna

Dobro objašnjene i lake za razumevanje stranice vode Vas kroz postupak registracije. Registracija je gotova za oko 3 minuta. Možete sami da izaberete username i password, što je dobro. Možete da upišete svoj broj mobilnog telefona i da besplatno dobijate rezultate utakmica na koje se kladite. Ovo je odlicna usluga i Sbobet je prva kompanija koja je uvela ovaj servis. Ne morate da uplatite novac da bi se registrovali, dakle registrujete se i novac na vaš racun možete uplatiti kasnije.

Uplate i Isplate

Za kladenje vam je na izbor oko 20 razlicitih valuta. Uplate možete vršiti kreditnom karticom, bankovnim transferom, kao i mnogim alternativnim servisima Western Union, Quickpay, PayPal, Paybox, Paysafecard, Neteller, Webmoney, E-gold kao i Moneybookes.Primaju VISA, Eurocard, Mastercard i Diners kartice kao i još nekoliko manje zastupljenih. Kod uplate na vaš racun Sbobet vam daje 5% bonusa ukoliko uplatite Western Union-om ili nekim drugim bankovnim putem. Kod isplate imate na izbor bank transfer, WebMoney i Moneybookers. Minimalna uplata na Sbobet -ov racun je 10 Eura uplatite li kreditnom karticom na što ce vam uzeti 2% provizije. Uplata bank transferom traje 2-3 dana a troškove podmiruje uplatitelj(troškovi ovise o banci). Minimalna uplata je takoder 10 Eura.

Sbobet - 100 % bonus na prvu uplatu

Sbobet poklanja svojim korisnicima koji naprave prvu uplatu bonus od maksimalno 170€

Otvorite račun sa promo kodom "DEPBON7" i izvršite svoju prvu uplatu u roku 30 dana, a SBOBet će vas nagraditi sa bonusom od maksimalno 170€ ovisno o iznosu vaše prve uplate (za maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 1.200€). Prije nego dobijete bonus uplaćeni ulog morate okrenuti 10 puta u roku 60 dana. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje. Kliknite ovdje i uzmite 100% bonus.