bet-at-home.com

Kako uplatiti na online kladionicu?

Kreditne kartice

Najednostavniji i najbrži nacin za uplatu novca je uplata kreditnim karticama. Kreditne kartice koje gotovo sve internet kladionice primaju su Visa i Mastercard kartice,Diners , American Express vecina online kladionica ne prihvata.Provjerite kod svoje banke da li je omogucena upotreba kartice na internetu. Internet kladionice ne primaju debitne kartice kao Maestro, Visa Electron. Uplata je instantna. Prilikom prebacivanja novca sa kreditne kartice internet kladionice ce zahtjevati da upišete CVC broj. Card Verification Code su posljednje tri znamenke niza brojeve koje cete pronaci na poledini kreditne kartice: Sve bolje online kladionice imaju zaštitnu proceduru kako bi se sprijecile kriminalne radnje,kradu, pranje novca .

Moneybookers je najbolji i najjeftiniji nacin za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne racune, kupovati i placati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Moneybookers je sistem online naplate poput paypal-a. Dakle, otvaranjem racuna na moneybookers sticete mogucnost primanja novca od kupaca širom sveta. Sistem naplate je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Moneybookers mogucnosti: uplacivanje novca na vaš Moneybookers racun isplacivanje novca s vašeg Moneybookers racuna slanje novca s Moneybookers racuna na drugi Moneybookers racun primanje novca na vaš Moneybookers racun placanje raznih roba i usluga sa svoga Moneybookers racuna (npr. registracija domene, kupovina odjece na nekom web sajtu za prodaju odjevnih predmeta, internet kladionice) Moneybookers i slicni servisi se nazivaju i internet novcanik (eng. e-wallet). Kada imate novca na Moneybookers racunu, možete vršiti razna placanja i to u realnom vremenu. Sve transakcije su trenutne, nema cekanja na odobravanja, trgovac odmah registrira uplatu. Npr. uplata novca na racune kod kladionica i isplata s racuna kladionice na Moneybookers racun je proces od par minuta. Vecina kladionica podržava Moneybookers. Otvaranje racuna

Paysafecard
Paysafe kartica je kartica koja se kupi kao i predplatna kartica za mobiilni telefon..Paysafecard bonovi se mogu kupiti samo u zemljama EU na kioscima, benzinskim pumpama, ali se mogu upotrebljavati iz bilo koje zemlje. Paysafe kartice podrzavaju uglavnom sve online kladionice.Kada kupite paysafe kartice, otkrijete sakriveni pin od 16 znamenki koji cete upisati kod internet kladionice. Paysafe kartice postoje u vrijednostima od 10, 25, 50 ili 100 eura. Uplata je instantna. Paysafe kartice se u BiH i Hrvatskoj mogu nabaviti preko sajta(www.payingsafer.com) a u Srbiji preko sajta (www.paynet.co.nr).

Bankovni transfer

Da bi mogli da prebacite novac bankovnim transferom odnosno takozvanim wire transferom morate imati otvoren devizni racun,potrebne podatke za prenos novca pokupite na online kladionici,IBAN ili SWIFT cod,broj racuna na koji uplacujete je sve sto vam je potrebno da prebacite novac sa vaseg deviznog na racun kod kladionice.