Mobilno klađenje

Mobilne aplikacije kladionica

Sve više ljudi više voli pristup Internetu putem mobilnog telefona nego računara. Radi udobnosti igrača, kladionice  nude svoje oklade putem aplikacije ili mobilne verzije stranice.Kladionice se ubrzano kreću u ovom smjeru, a sve online kladionice već su prilagodile svoju službenu web stranicu za jednostavnu upotrebu sa pametnog telefona. Mnogi od njih idu još dalje i objavljuju vlastite aplikacije dostupne za iOS ili Android telefone.Ako tražite kladionice na Androidu, njihove aplikacije nisu uvijek dostupne na Play Marketu: jer pravila možda ne dozvoljavaju njihovu distribuciju.Preporučujemo preuzimanje aplikacija kladionica samo sa službenih web stranica kladionice.

Prednosti sportskog klađenja na pametnom telefonu

Savremene tendencije. Praktično svi korisnici prelaze na mobilne uređaje za svakodnevnu upotrebu Interneta. Klađenje nije izuzetak. Mali uređaj možete koristiti na poslu, , u transportu ili na bilo kojem drugom mjestu, za razliku od velikih računara i laptopa.

– Dostupnost.

-Ušteda vremena i truda. Ne morate nigdje putovati da biste se kladili , kao što je to bilo ranije. 

-Poštivanje povjerljivosti. Neovlaštene osobe ne mogu vidjeti korisnikove informacije na web mjestu – koliko troši, koje metode koristi i druge detalje aktivnosti. Vaš lični račun zaštićen je ličnim podacima, a oni oko vas ne znaju koje resurse posjećujete na Internetu.

-Posebno dizajnirane aplikacije. Mnoge vrhunske kladionice već su razvile vlastite softverske proizvode za razne vrste uređaja. Paket datoteka možete besplatno instalirati na svoj laptop, tablet ili pametni telefon radi lakšeg korišćenja platforme.

– Bonusni podsticaji. Neke platforme za klađenje nude posebne bonuse za ulazak sa džepnim uređajima.

Kako preuzeti i instalirati aplikaciju

Link za preuzimanje aplikacije obično se nalaze u meniju stranice online kladionice ili na dnu njegove glavne stranice. Najlakši način je da sa svog pametnog telefona odete na web stranicu kladionice čiji želite instalirati program. U većini slučajeva na ekranu pojaviti ćese natpis koji nudi preuzimanje mobilne verzije online kladionice za vaš operativni sistem.

FAQ – Često Postavljena Pitanja

Koje kladionice imaju mobilnu aplikaciju?

Većina legalnih kladionica ima aplikacije za iOS i Android.

❓ Kako preuzeti aplikaciju kladionice za Android?

 Najlakši način je da sa svog pametnog telefona odete na web stranicu kladionice čiji želite instalirati program. U većini slučajeva na ekranu pojaviti ćese natpis koji nudi preuzimanje mobilne verzije online kladionice za vaš operativni sistem.

❓  Mogu li dobiti bonus za instaliranje aplikacije?

Neke online kladionice daju bonuse za instaliranje i registraciju ili uplatu prvog pologa putem mobilne aplikacije. 

❓  Šta je bolje: mobilna aplikacija ili mobilna verzija?

Aplikacije za iOS ili Android i mobilne verzije web lokacija obično su slične u funkcionalnosti. U isto vrijeme, programi za telefone štede promet i ponekad rade malo brže.