Bonus

PREGLED
 • Kladionica:
  William Hill online kladionica
 • Website kladionice:
  ww.williamhill.com
 • Mobilni uređaj:
  Da
 • Licenca:
  UK
Sad se kladite

William Hill je nesumnjivo jedno od najrespektabilnijih imena u industriji sportskog klađenja. Od svog osnivanja 1937., kladionica je saČuvala svoju tradiciju, ali je uspjela da se prilagodi konstantnom razvoju kladioničarskog svijeta, posebice sa usponom online klađenja.

Otvaranje racuna

Dobro objašnjene i lake za razumevanje stranice vode Vas kroz postupak registracije. Registracija je gotova za oko 3 minuta. Možete sami da izaberete username i password, što je dobro. Možete da upišete svoj broj mobilnog telefona i da besplatno dobijate rezultate utakmica na koje se kladite. Ovo je odlicna usluga William Hill. Ne morate da uplatite novac da bi se registrovali, dakle registrujete se i novac na vaš racun možete uplatiti kasnije.

Uplate i Isplate

Za kladenje vam je na izbor oko 20 razlicitih valuta. Uplate možete vršiti kreditnom karticom, bankovnim transferom, kao i mnogim alternativnim servisima Western Union, Quickpay, PayPal, Paybox, Paysafecard, Neteller, Webmoney, E-gold kao i Moneybookes.Primaju VISA, Eurocard, Mastercard i Diners kartice kao i još nekoliko manje zastupljenih. Kod uplate na vaš racun William Hill vam daje 5% bonusa ukoliko uplatite Western Union-om ili nekim drugim bankovnim putem. Kod isplate imate na izbor bank transfer, WebMoney i Moneybookers. Minimalna uplata na William Hill-ov racun je 10 Eura uplatite li kreditnom karticom na što ce vam uzeti 2% provizije. Uplata bank transferom traje 2-3 dana. Minimalna uplata je takoder 10 Eura.

William Hill – 100 % bonus na prvu uplatu

Možete sami izabrati izmedu 2 bonusa: 100% bonus na prvi depozit do 30 EUR ili 30% bonus na prvi depozit do 100 EUR. Ukoliko želite 100% bonus na prvi depozit do 30 EUR tada prilikom registracije u polje Sign Up Bonus Code ukucajte 30EURO , a ukoliko želite 30% bonus na prvi depozit do 100 EUR tada prilikom registracije u polje Sign Up Bonus Code ukucajte 100EURO . Potrebno je okrenuti depozit + bonus 3 puta na koeficijent 1.60 ili veci kako bi mogli zatražiti isplatu.