Bonus

50% do 50€

PREGLED
 • Kladionica:
  10bet online kladionica
 • Website kladionice:
  www.10bet.com
 • Mobilni uređaj:
  Da
 • Licenca:
  Malta
Sad se kladite

10bet kladionica je jedna boljih online kladionica u svijetu. Kompanija je nastala 2003. u Velikoj Britaniji gde im je i sjediste. 10bet internet kladionica je pouzdana i respektabilna kladionica. Kompletna stranica i korisnicka podrska dostupna je i na hrvatskom jeziku! 10Bet je osnovan 2003 godine i od tada je 10bet narastao i postao jedna od vodecih i najomiljenijih internet kladionica sa najboljim koeficijentima i uslugom za cijelu populaciju kladitelja u svijetu. 10Bet danas je jedna od najboljih svjetskih kladionica,služeci iskustvom i novinama za kladitelje u više od 90 zemalja i sa iznimnom ponudom koju posjeduje rijetko koja kladionica.To uljucuje: Veliku selekciju liga,mnoge vrste kladenja te kladenje uživo Visoke limite (do 100,000GPB na pojedinu okladu) Specijalne oklade (npr,”razlicite igre”) dostupne samo na 10Bet.com Jednostavno baratanje novcem kroz razlicite mogucnosti placanja. Brze isplate I to sve sa obavezom da objavi najvece i najranije objavljene koeficijente dan za danom. Stranica je prevedena u 20-tak jezika a medu njima je i hrvatski.

Licencirana i regulirana u U.K 10bet je potpuno licencirana i ozakonjena u U.K-Mi osiguravaju najsigurnije kladenje na svijetu.

Nema poreza Kladenje sa 10betom is neoporezivo bez obzira iz kojeg dijela svijeta se kladite. Privatnost i Sigurnost 10Bet nikad nece otkriti nijednu informaciju o klijentu bilo kojoj trecoj strani pod nikakvim uvjetima te nece zamijeniti mailing listu sa nijednom drugom kompanijom – to su principi kojih se mi držimo i njima smo odani. 10Bet koristi moderne sigurnosne linkove (SSL) na svim web stranicama koje koriste vaše privatne informacije te takoder najnovije i najucinkovitije vatrozidove na svim našim serverima.Sve ovo skupa cini jednu veliku sigurnu cjelinu a sve zbog ocuvanja vaše privatnosti i održanja visokog nivoa sigurnosti.

IBAS Zbog povecanja klijentove sigurnosti 10Bet je povezana sa IBAS-om (neovisnom arbitražom za kladenje) i prihvaca sve njene odluke koje možda nisu donešene na vaše zadovoljstvo.

Servis za korisnike 10Bet ima 24 sata otvoren servis za korisnike da bi vam na najprofesionalniji nacin pružio informacije o bilo kakvim upitima koje možete imati.

10bet – 50% bonus na prvu uplatu sve do 30 eura

Napravite svoju prvu uplatu na 10Bet kladonici i dobivate 50% bonusa. Bonus se odnosi na iznos sve do 30 EUR. Na vaš racun bonus ce biti uplacen do 24 sata od vremena uplate. Uvjet za isplatu: 10x uloziti uplaceni iznos (min. tecaj 1.60).

50% do 50€