Hašekovi stupovi

Ovo je sistem koji možete igrati i s manjom bankom, a igra se s malim brojem parova na listiću kako bi se maksimalno povećale šanse za dobitak.

Jedan krug igre traje 6 uzastopnih dana, a možete početi bilo koji dan u tjednu. Ipak preporuča se početi u utorak, kako se ne bi igralo u ponedjeljak budući da je ponedjeljkom najslabija ponuda pa je i najteže sastaviti listić. Također su dozvoljeni svi sportovi za igranje.

Sistem počinje tako da se prvi dan (prvi stup) uplačuje 5 listića. Ulog po listiću je proizvoljan, ali svi listići trebaju imati isti ulog. Pretpostavimo da je ulog po listiću 10kn, pa je ukupni ulog za prvi stup 50kn. Dobitak od prolaznih listića prvog dana služi kao ulog za drugi dan (drugi stup). I tako se svaki dan dobitak ponovo ulaže sve do posljednjeg šestog dana. Cilj je dovesti barem jedan listić do šestog dana.

Kako bi lakše uspjeli dovesti listić do kraja niza, dajemo nekoliko smjernica kojih se treba pridržavati:

  1. Sistem počinje uplatom 5 listića po 10kn (ulog je proizvoljan) i traje 6 dana (najbolje od utorka do nedjelje).
  2. Novci se ne podižu nego se reinvestiraju kao ulog za sljedeći dan. Tek nakon šestog dana se bankiraju dobitci.
  3. Svaki listić se može sastojati od maksimalno tri para.
  4. Na svim listićima moraju biti različiti parovi.
  5. Ulupni koeficijent na listićima treba biti: Prvi dan – oko 2.5, drugi do četvrti dan – oko 2.0, peti i šesti dan – oko 1.5.
  6. Ukoliko svi listići izgube prije nego dođu do kraja kruga (šestog dana), počinje se novi krug s početnim ulogom. Nema pokušavanja vraćanja izgubljenog nepromišljenim okladama s velikim ulogom.

Primjer sistema (za 1 listić):

1. dan (1. stup): 10kn na koeficijent cca. 2.5 = 25kn

2. dan (2. stup): 25kn na koeficijent cca 2.0 = 50kn

3. dan (3. stup): 50kn na koeficijent cca 2.0 = 100kn

4. dan (4. stup): 100kn na koeficijent cca 2.0 = 200kn

5. dan (5. stup): 200kn na koeficijent cca 1.5 = 300kn

6. dan (6. stup): 300kn na koeficijent cca 1.5 = 450kn

Krug zatvoren, dobit se bankira i počinje novi krug sa novih 5 listića.

Iz primjera se vidi da ako se uspije dovesti samo jedan listić do kraja, sa 10kn se može zaraditi čak 450kn. Realno gledajući ovo je lako moguće jer što je veći ulog pred kraj to se na listić stavlja manji koeficijent, pa je i manja mogućnost promašaja.

Isprobajte ovaj sistem

50% do 200€

Bet at Home internet kladionica poklanja svakom novom igraču bonus u vrijednosti 50% inicijalnog depozita, čak do 200 Eura. Sve što je potrebno je da se registrirate na Bet at Home sajtu i dopunite po prvi put svoj kladioničarski račun.


100% do 25€

Bet365 Kladionica bonus – 100% do maximalno 25€ kredita za klađenje.